12 januari 2012
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
13 Januari 2012 | Colombia, Bogota
Deze dag slechts 400 km gereden , maar daar wel 12 uur over gedaan. Gisteren was een dag in de bergen , met veel vrachtverkeer waardoor 10 tallen km stapvoets gereden moest worden. Gevolg erg veel auto,s met lucht in de bezineleiding en warm gelopen motoren. Wij ook dus , tweemaal moeten stoppen en wachten tot motor was afgekoeld . Ook hadden wij een lekke band. frans had problemen met de benzinetoevoer. dus allemaal vertraging en daardoor lange en warme reis. Toen wij hotel kwamen was het al donker en moesten we meteen aan diner. Daarna vroeg naar bed want op 13 januari vroeg op.
Peter en Jacques
14 Januari 2012 - 07:07
Leo En Greet:
Dus voor jullie nog wat venijn in de staart. Gelukkig heeft de auto het technisch goed volgehouden. Groetjes. -
14 Januari 2012 - 10:01
Gerda Van Eldik.:
Ja, ja, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Een rit voor mij om misselijk van te worden. Langzaam rijdend door de bergen, met al die bochten. Ik moet er niet aan denken. Jullie hadden dan ook problemen dit keer. Het moest er dan toch een keer van komen. Succes op vrijdag de 13de.
Gerda.