18 december 2011
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
19 December 2011 | Argentinië, Buenos Aires
Ik moet nu vertrekken dus geen tijd voor meer. Vanavond slapen we in tentjes dus geen internet.
groet,
19 December 2011 - 11:51
Tim:
hallo peter en jacques, wat een mooie rit was dat, met die zodiacs en langs de gletsjer. Ik zag het filmpje van team 83 op you tube met de zang en dans partij. En een enthousiaste reactie van een deelnemer die, wachtend in de rij voor de douane, nu eindelijk eens lekker met z'n medereizigers kon praten. Voor de rest zit je immers maar met z'n 2-en in de auto! Ik zag jullie alle twee (nogal gedwee) in zwemvest in de zodiac zitten. Zet hem op naar de volgende etappe. -
19 December 2011 - 18:05
Ineke:
Wat een geweldig gezicht die enorme gletsjermuur. Voor de verandering eens slapen in een primitief tentje i.p.v. in een luxueus 1-2-3-4 sterren hotel?! Hebben jullie nog wat uurtjes kunnen slapen in de tent of was het erg koud en de grond erg hard? Maar uitslapen was er toch niet bij. Alweer was het vroeg dag voor de rit naar Perito Moreno en ook de dag erop moeten er veel kilometers
worden geaakt. Vergeet daarbij niet te genieten van de omgeving, zo te lezen wordt dinsdag weer een prachtige dag met veel natuurschoon.
Groetjes van Bart en mij -
20 December 2011 - 07:54
Jcques En Tamara:
Gisteravond het filmpje gezien. Een geweldige excursie naar de gletsjer, zo zie je 't in Noorwegen toch niet. Het maakt 't voor jullie allemaal heel afwisselend en uitdagend. Beetje geslapen - en flink uitgerust - vannacht neem ik aan? groetjes