30 december 2011
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
30 December 2011 | Peru, Cusco
Morgen vroeg op excursie naar Machu pichu.
Dan meer nieuws. Fijne jaarwisseling gewenst en dank voor jullie goede wensen. groet Peter en Jacques
31 December 2011 - 07:26
Leo En Greet:
Wij wensen jullie vanuit Friesland ook een goede jaarwisseling en geniet van alle mooie dingen. Het is vast een bijzonder oud en nieuw op deze manier.
Fijne dagen en groetjes! -
31 December 2011 - 09:30
Ineke:
Als ik het goed begrijp hebben jullie geen Peruaanse passagiers met de auto meegenomen!
Nog 13 1/2 uur en dan is het hier 2012. Liefs Ineke
Fijne rust/excursiedagen in Cuzco gewenst. -
31 December 2011 - 10:40
Gerda Van Eldik:
Hallo Peter,
Niets voor mij om zo in het donker te rijden!
Hier wordt al volop vuurwerk afgeschoten. Dat mag vanaf 10.00 uur mag dat en dat zullen we weten. Onze katten zitten veilig binnen. Het weer is bewolkt met regen, dus niet ideaal voor het vuurwerk vanavond.
Heel apart voor jou: De jaarwisseling in Peru. Ger en ik zijn met z'n tweetjes vanavond. We zullen aan je denken en op je proosten. -
31 December 2011 - 12:52
Jacques En Tamara:
Natuurlijk ook van ons en de kids alvast een bovenstebeste jaarwissling gewenst. Zoals dit jaar gaan jullie het nooit meer meemaken.
Hebben jullie ergens onderweg nog (illegaal) vuurwerk aangeschaft? -
31 December 2011 - 13:59
Frans En Yvonne:
Hallo Broertje en neef,
Ik vind het ongelooflijk wat ik allemaal in jullie verslagen lees en hoop dat jullie evenveel mogen blijven genieten van jullie fantastische reis.
Vanuit Baarn wensen wij jullie een overweldigende jaarwisseling, nog een schitterende voortzetting van de reis en een gezond 2012.
Groetjes van Frans en Yvonne
31 December 2011 - 15:38
Guus En Jenny:
Hallo team 15,
Over een paar uurtjes is het 2012.
Vanuit een herfstachtig Nederland voor jullie de beste wensen. Geniet van jullie avonturen. Komen je regelmatig tegen op de filmpjes van team83.
Een hele goede reis verder en tot volgend jaar -
31 December 2011 - 18:33
Lucas En Mama:
,j,jhtjjjjhyfddsaërefdtkk,,,mijnbouw
kk,m. Mmnbvdbo
Gtpoouytdwl &;&"""=+==++***^^^#%#{}}}{{{]fthtbbvvvgttrwqqqqwtttu
Lieve opa,
Opa, ik briefje geschreven. Opa oranje shirt aan. ik vuurwerk gezien van papa. Opa, ik jouw auto gezien. Ik ook oliebol gegeten, nu bij oma in de huis. Mijn vuurwerk gezien in de lucht met papa. Ik zo bij oma slapen.
Opa, ik ben nu klaar.
Kusje van lucas