5 januari 2012
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
06 Januari 2012 | Peru, Chiclayo
Niets van de stad gezien, morgen vroeg weer weg naar Equador.
groet,
Peter en Jacques
06 Januari 2012 - 07:19
Jacques En Tamara:
Sorry, deze week niet echt tijd gehad jullie te volgen. We zijn pas gekomen tot aan het filmpje van het brandje van auto ?? op weg naar Cuzco. Vanavond maar inhalen, want het mooiste hebben wij nog niet gezien. En jullie zijn al een paar kilometer verder. Succes met de laatste loodjes!
groetjes -
06 Januari 2012 - 07:48
Lisette:
Hoi pap,
Op naar Ecuador, qua landenbezoek zijn jullie er bijna :-). ZIjn jullie nog steeds goed gezond en vertoont de auto geen kuren? Ik ben vanavond bij mama thuis en kan dan weer een inhaalslag maken met de filmpjes. Wij hebben nog steeds geen internet thuis, dus weinig berichtjes van mijn kant.
Een goeie reis weer vandaag en doe voorzichtig!
Dikke kussen van Lisette, Lucas en Jasper -
06 Januari 2012 - 09:04
Ineke En Bart:
Zo te lezen gisteren een eentonige en waarschijnlijk ook een lange dag . Waren jullie, nadat je weer zo vroeg uit de veren moesten, nog een beetje op tijd voor het diner? Jammer dat er hoofdzakelijk alleen maar weer zand te zien was en geen zee, terwijl je daar zo dichtbij was. Hebben jullie die zandbak nu definitief achter gelaten in Peru? Hopelijk brengt Equador weer meer afwisseling in de natuur. In de plaats Loja waren in ieder geval veel gekleurde huizen, historische panden en gevels en smalle straatjes te zien. Hopelijk hebben jullie tijd kunnen vinden om daar nog wat rond te lopen en is er niet veel oponthoud geweest bij de grens.Hebben jullie in Lima nog iets gemerkt van het proces van Joran dat vandaag begint?
Groetjes van ons -
06 Januari 2012 - 09:16
Leo En Greet:
Wat een imposante zandduinen zagen/zien jullie onderweg. Ongetwijfeld zijn er ook veel minder mooie stukken, maar jullie zien toch maar erg veel! Goede reis naar Equador!