7 januari 2012
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
08 Januari 2012 | Peru, Cuenca
Vanmiddag wat in het oude centrum rondgelopen, prachtige gebouwen , waaronder veel schitterende kerken.Toen begon het te onweren en regenen , het leek wel op Nederland!
Daardoor te weinig tijd voor inkopen, jammer dan maar in Quito.
Vanavond in hotel uitstekend gegeten.
Morgen 6 uur ontbijt en dan de lange rit naar Quito.
Groet Peter en Jacques
08 Januari 2012 - 03:01
Cocky:
Hi Boys,
Lees net ook bij de twitter berichten v an team 83 dat jullie lekker hebben gegeten. Dat wordt trainen volgende week. Zij doen tevens de groeten van team 15 een van de leukste teams!!!!! Veel plezier in Quito, moet bijzonder zijn van horen zeggen.
Liefs, Cocky -
08 Januari 2012 - 07:21
Leo En Greet:
Kijk, dat lijkt ons leuk, even van de route af..... We zien het vast nog wel!
Gaat jullie auto nog steeds goed???? Groeten maar weer.
08 Januari 2012 - 10:11
Ineke:
Geen pech aan de auto en perfecte en goed geluimde coureurs was ons al bekend, maar dan ook nog worden betiteld als een van de leukste teams dat is zeker een nominatie waard als het zou gaan om een award voor deze monstertocht!
Lijkt me leuk om ook wat van de authentieke dorpjes mee te krijgen waar de bevolking nog op hun eigen manier leeft. En dan regen en onweer, weer even wennen na veel dagen droogte, zon en zand. Geniet van jullie rustdag morgen in Quito.
Liefs Ineke -
08 Januari 2012 - 12:55
Lenie:
hoi jongens gaat alles goed ik hoor nog weinig van pech gelukkig , maak er de laatste week nog iets moois t kan niet mooier jullie hebben al zoveel moois gezien voorzichtig en tot gauw dikke kus jezus -
08 Januari 2012 - 17:19
Gerda Van Eldik:
Kunnen jullie alvast weer een beetje wennen aan het Nederlandse weer. Ik ben benieuwd naar dat hoedje.
Vandaag was er een stevige brand op papland. Kramer is Europees kampioen en Unitas heeft het zaalvoetbaltoernooi gewonnen. Zijn jullie weer een beetje bij, wat het nieuws betreft hier. Het weer is nog steeds zacht voor de tijd van het jaar. Succes verder. Tot later...
Gerda.