12 december 2011
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
12 December 2011 | Argentinië, Comodoro Rivadavia
Bezoek gebracht aan een grote pimguinkolonie, je mocht tussen de pimguins lopen en kon ze bijna aanraken. Ook liepen daar lama´s los langs de weg , een stoffig gravelpad van 60 km lang. We ontdekten te laat dat we naar de walvissen hadden kunnen gaan, het waren er veel en met jongen.Het landschap is nog steeds saai al komen er nu meer heuvels en bergen en is de saaie vlakte nu achter ons.
Morgen weer lange reis voor de boeg.
groet
12 December 2011 - 23:21
Tim:
peter, ik kan me uit australie herinneren dat die pinguins vreselijk konden stinken. is dat in argentinie ook zo? jammer dat jullie die walvissen misten. Morgen weer een kans ze te zien? -
13 December 2011 - 08:57
Jacques En Tamara:
Geen lange reisafstand gehad gisteren en leuke dingen gezien. Jullie lijken wel toeristen. Maar dat maakt 't extra leuk, je krijgt nog genoeg mogelijkheden om de tijd in de auto door te brengen. 't Saaie landschap raak je vanzelf wel kwijt als je straks naar het noorden gaat. De Andes zal een heel ander verhaal zijn. Have fun! -
13 December 2011 - 09:30
Bart:
Hee Pa,
leuk dat jullie nu ook eens wat tijd hadden om onderweg ook nog eens wat te zien. De reis verloopt voorspoedig zo te lezen.
Dit verslag stond er trouwens wel goed op, dus ik weet niet hoe je dat hebt gedaan? Met een andere laptop?
Ik heb via jouw loginnaam ook de locaties van je reisverslagen aangepast, want anders weet iedereen straks dat jij gewoon in Giessenburg deze verhalen zit te typen ;)
Goede reis weer vandaag!
Groetjes