1 januari 2012
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
01 Januari 2012 | Peru, Cusco
Vanmiddag naar Cusco in de stromende regen en wat hagel. Daar ontvangen door andere projecten van Hope en door vertegenwoordiger van gemeentebestuur.
Daarna gewinkeld en souvenirs gekocht.
Ook heerlijk geluncht, na de lunch werd het weer zonnig en warm, heerlijk om buiten te zijn. Op tijd terug in hotel.
Vroeg naar bed , morgen ontbijt om 4.30 uur. Vertrek om 5 uur.
Groet,
Peter en Jacques
02 Januari 2012 - 09:42
Lisette:
Hoi pap,
Hebben jullie een gezellige jaarwisseling gehad? Vandaag weer een lange dag voor de boeg zo te lezen.
Ik ben weer aan het werk en Wouter is vandaag met de jongens naar het Nieuwjaarsontbijt op zijn werk.
Een goeie reis vandaag gewenst zonder panne en met veel plezier!
Groetjes, Lisette -
02 Januari 2012 - 21:16
Gerda Van Eldik:
Een ontspannen dagje is ook wel lekker. Even de benen strekken.
Hebben jullie daar geen last van om dag in dag uit uren achter elkaar in die auto te zitten?
Gerda. -
02 Januari 2012 - 21:17
Renate En Bart:
Hee Pa,
goed zo dat de souveniers binnen zijn ;) Ik zag op het filmpje al dat je lama's gekocht schijnt te hebben voor de kleine jongens :p Gezellige jaarwisseling gehad?
Veel plezier weer morgen en succes met de lange reizen!
Groetjes van ons! -
02 Januari 2012 - 21:54
Dico Strop:
Hallo Volvo reizigers, graag doe ik jullie de beste wensen voor 2012 toekomen. Wel een bijzondere manier om zo het nieuwe jaar te starten ! Geniet er nog even van !
Groet, Dico