28 december 2011
Door: panamericanateam15
Blijf op de hoogte en volg Peter
29 December 2011 | Bolivia, La Paz
Groet,
Peter en Jacques
29 December 2011 - 08:05
Leo En Greet:
Wat moet dit een prachtige ervaring zijn geweest. En speciaal voor jullie het verkeer geregeld! Zagen net een filmpje van gisteren: je ziet er goed uit in je oranje shirt.... Vandaag heb je bij 14 gr. vast meer aan!!! Geniet verder!!! Groeten uit Terherne. -
29 December 2011 - 08:07
Cocky:
Gelukkig voor jullie dat deze trip goed is verlopen en zonder pech! Veel plezier vandaag. -
29 December 2011 - 08:16
Lisette:
Wauw, dat klinkt als een bijzondere rit pap! Fijn dat jullie er zonder kleerscheuren uit zijn gekomen. Hopelijk kunnen jullie een beetje bijkomen vandaag en wennen aan de enorme hoogte.
X Lisette -
29 December 2011 - 12:14
Tim:
virga en ik leven met jullie mee. je bericht voor virga's verjaardag is mooi binnengekomen. ze hebben jou bij team 83 nu ook herkend als 'talking head'. natuurlijk heb je ook veel wijze woorden en een kraakhelder verslag. ik ben razend benieuwd naar de beelden van jullie tocht naar La Paz. Zet hem op heren ! -
29 December 2011 - 12:15
Jacques En Tamara:
Dat moet toch een prachtige ervaring geweest zijn. Gelukkig hebben jullie nog niet met grote mankementen te maken gehad; een goed oud beestje uitgezocht! Nu weer dalen en dan op naar Cuzco. Dat moet toch wel het hoogtepunt van de trip worden.
groetjes -
30 December 2011 - 10:02
Ineke:
Een wat latere reactie dan gepland, maar gisteren had ik last van de verschijnselen die jij noemde, die horen bij hoogteziekte!
Vanmorgen gaat het al weer een stuk beter, dus snel naar het videoverslag gekeken. Jij ontpopte je als een ware medicus!! Voor mij in ieder geval een geruststelling dat jullie deze bijzondere route zonder problemen hebben volbracht.
Ineke -
30 December 2011 - 15:52
Gerda Van Eldik:
Niets voor mij die haarspeldbochten en zo hoog....